Christian Viborg

Tror du på, at du selv har alle svarene?

"Det handler ikke om altid at beskrive, at vi har 2 børn, en grøn bil eller far og mor var sådan, men det der med at komme ind til kernen af "issuet." Men også fortælle folk det, den der side af os selv, som vi ikke altid vil se. Det er vigtigt, at man tør det sige på en god måde. Fordi man er der først og fremmest for at blive løftet. Det er det, man skal huske på, clairvoyance også handler om. 

Christian Viborg 
MEDIE, CLAIRVOYANT OG HEALER


www.christianviborg.dk


Da Christian begyndte at tale med sine afdøde, viste det sig, at der intet var at være bange for. Tværtimod.
De kom i kærlighed og med meningsfulde beskeder.
Ifølge Christian kan vi alle finde svarene i os selv på vores egen måde.

Det er vigtigt for Christian at kunne være et normalt menneske samtidig med, at han arbejder med den åndelige verden. 

Det er netop denne balance, der gør Christian umiddelbar, fordi man kan mærke, at man står med et autentisk menneske, som har noget på hjertet.

Hans kald er blandt andet at vise for alle, der er interesserede, at man kan komme i kontakt med sine afdøde, og derfor demonstrerer han det for fyldte sale i hele Danmark. Christian omvender dog ikke andre og er heller ej "frelst".

Det er befriende at tale med ham, fordi han hviler i sig selv og det han laver.

Da Christian arbejdede som butikschef, gjorde han sig ingen fantasier om, at han skulle forlade sit trygge arbejdsliv for at "tale med spøgelser."

Efter en periode med stress og 3 forskellige møder med clairvoyante, der uafhængigt af hinanden, gav ham nogle af de samme beskeder, ændrede hans holdning sig gradvist. 

At lytte til Christians historie og forstå hans livssyn, giver mig håb for, at vi alle kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv. Det er ikke afgørende, om man vil beskæftige sig med spiritualitet, men det er afgørende, at man mener det seriøst, når man vil skabe nogle varige og positive ændringer i sin tilværelse. 

Christian var i starten nødt til at have nogle vikarjobs for at klare sig, men det var ikke meningsfuldt. Derfor sagde han tydeligt til sine åndelige vejledere, at han ikke kunne fortsætte, hvis de ikke sørgede for, at han fik nok klienter. Og det mente han. Derfra ændrede tilværelsen som medie sig for ham - han gjorde, hvad den åndelige verden bad ham om, og "de" sørgede for at tage sig af ham. 

Det er en smuk historie, der beskriver, hvad vi er i stand til, hvis vi tror og har tillid, men samtidig også er ærlige omkring vores menneskelige behov.

Christian formidler sine budskaber på en enkel måde, så man kan forstå dem og får mod på at skabe et fantastisk liv.

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.