Frank Lorentzen

Hvordan ville du leve livet, hvis du havde fået et glimt af den anden side?

“Når man arbejder med det spirituelle, opdager man, at der er en mening med, at du går her på jorden. Det er ikke bare for sjov. Det er ikke bare en tilfældighed, at du er her. Du skal tage vare på det fysiske liv. Du skal give det noget energi." (frit citeret)

Frank Lorentzen
FORFATTER, MUSIKER OG SPIRITUEL LÆRER


www.franklorentzen.info


Frank lærte sig selv at meditere, fordi han ville blive bedre til at spille guitar.
Det viste sig også at åbne op for nye døre i hans bevidsthed, som han aldrig kunne have forudset.

En aften ligger Frank i sin seng. Han har holdt en meditationsaften sammen med sin hustru. Han er ved at falde i søvn. Men der sker ikke det, der plejer. 

Til sin store overraskelse, opdager Frank, da han pludselig svæver over sin egen krop. I interviewet beskriver han, hvad der fulgte herefter, som noget der ikke helt kan beskrives, men som Frank alligvel forsøger at forklare for lytterne og siden har gjort til en del af sit livsværk at formidle bl.a. gennem sin musik.

Oplevelsen kaldes en nærdødsoplevelse og selvom det er over 40 år siden, så fortæller han om det, som var det i går.  

Frank fortæller om sit mangeårige arbejde med syngeskåle, både de tibetanske og krystalskålene.

Han fortæller også om, hvordan han har lært at arbejde med drømme som energi i samarbejde med Bob Moore. Gradvist lærte han at anvende farver og symboler samt at læse i auraen.

Han udviklede således gradvist sin egne metoder og begyndte at lære det fra sig som energifeltterapi og auralogi. Frank fortæller om det som noget normalt og naturligt, som han anvender til at hjælpe andre mennesker i sine konsultationer og uddannelser. 

Frank havde allerede nogle åndelige oplevelser ret tidligt, som han havde svært at snakke med nogen om. Derfor blev musikken allerede som barn et middel til at udtrykke det indre på. 

Frank har kunnet bruge sin nærdødsoplevelse, når han har vejledt andre, der skulle dø. Det har hjulpet dem til en tryg overgang til den anden side.

Franks energi og budskaber fra hjertet kan mærkes tydeligt i dette interview. Det var en fornøjelse at tale med ham. Der var flere ting, som jeg har tænkt videre over, som jeg også håber du som lytter, bliver inspireret til at bruge i dit eget liv.

Spirituel lærer, forfatter og musiker, Frank Lorentzen beskriver en åndelig nærdødsoplevelse, der kommer til at ændre hans liv én gang for alle. Han uddyber i samtalen, hvordan denne oplevelse banede vejen for hans møde med den afdøde spirituelle lærer, Bob Moore, samt blev en inspirationskilde for meget af hans arbejde siden hen. Frank har blandt andet forsøgt at videregive sin åndelige oplevelse igennem sine musikalske udgivelser med bla. syngeskåle. Han har i årevis afholdt stilhedskoncerter i Danmark og udland, undervist i auralogi, drømme og energifelter samt udgivet bøger herom, hvoraf nogle er oversat til engelsk og tysk.  

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.