Marzcia Techau

Vil du lade din sjæl komme til udtryk i dit liv?

"Hver gang et menneske er mere i kontakt med sig selv og det guddommelige, så strømmer det guddommelige ud af én. Og det giver næring til moder Jord. Det giver næring til de mennesker, som vi er sammen med. Det skaber en mulighed for at vores verden kan ændre sig, forløses eller genoprettes.”

Marzcia Techau
Biolog, clairvoyant og healer


www.marzciatechau.dk


Marzcias frygt for afdøde er i dag erstattet af et stærkt og levende samarbejde med den åndelige verden.

Marzcia var i slutningen af sine 20'er og næsten færdiguddannet biolog, da hun fandt ud af, at afdøde virkelig fandtes. 

Hun var nyforelsket og kom for første gang helt spontant til at beskrive en afdød for sin kæreste, som viste sig at være kærestens afdøde onkel.

Hele ideen om afdøde stred med den videnskabelige tankegang, hun netop var skolet i. Hun følte, at hun blev nødt til at gøre op med sig selv, om der var noget galt med hende eller om den åndelige verden var en realitet.

Så da hun opsøgte en clairvoyant-uddannelse, var det mest for at blive fri for afdøde.

Det blev også værdifuldt for Marzcia at lære at "lukke af", men hun fandt samtidig ud af, at hun havde et talent for clairvoyance og medieskab. Og at hun faktisk nød arbejdet. 

I dag driver Marzcia sin egen virksomhed, hvor hun bl.a. underviser i healing, clairvoyance og afdødekontakt.

Hun er stadig biolog og ser mange muligheder i at den naturvidenskabelige tilgang til sygdom og helbredelse kunne have gavn af at blive suppleret op med alternative former for behandling såsom healing. Derfor har hun også i en årrække været aktiv i at fremme healing for alle interesserede igennem Healerringen / Human Healing.  

Marzcia inspirerer mig ud fra sit eget liv, når hun fortæller om, hvad vi hver især kan gøre i vores liv for at kunne mærke, at vi er guddommelige væsener.

Hun har lært at gå med det, der skaber glæde. Det at kunne hjælpe andre har været et stort drive. Hun har altid følt et stort ansvar for at stille sig til rådighed for sine klienter og kursister som en ren kanal. Derfor udviklede hun sine egne healingsmeditationer.

Hendes healingsmeditationer har hjulpet hende selv med at finde roen og skabt et dejligt rummeligt rum for andre.

I dag tager hun sjældent nye klienter ind, men til gengæld kan man være med på hendes online healingsmeditationer, Healing til dagen, eller læse hendes seneste bog, Din sjæl, dit liv

Det har været et stort tema for Marzcia at lære at bruge sin sensitivitet på en god måde. Hun uddyber i vores samtale, hvordan hun underviser i at man lærer at skelne sine egne følelser fra andres. 

Desuden er healing af både nuværende traumer og slægtstraumer et stort tema, som hun udfolder på sine kurser. 

Marzcias dedikation, seriøsitet og oprigtighed i at vise vejen til, hvordan vi alle kan leve bevidst ud fra vores guddommenlige væsen, er skønt at lytte til. 

I denne ærlige beretning fortæller clairvoyant, healer og biolog Marzcia Techau om sine første åndelige oplevelser som ung, hvor hun fik forvarsler om sygdom og død via sine drømme. Disse oplevelser efterlod hende i første omgang med ubesvarede spørgsmål og en utryghed omkring den åndelige verden. Marzcia fandt dog efterhånden en tryg vej ind i den åndelige verden via reikihealing. Hun lærte at heale sig selv og andre samt senere at blive tryg ved afdødekontakt og guider. På grund af en barndom med en del mistrivsel og dissociation, blev det også nødvendigvis en rejse tilbage til hende selv - både kontakten til kroppen og sjælen. Marzcia fortæller om hvordan hun igennem årene lærte sig selv at træffe sunde valg og følge den guidening, som hun fik samt hvorledes hun gradvist opbyggede sine ydelser, der i dag er højt eftertragtede. Hun har tidligere skrevet bøgerne "Når ånderne banker på" og “Din sjæl, dit liv” samt har medvirket i en række artikler, tv- og radioudsendelser, bl.a. Ånderne vender tilbage på TV3+

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.