om

Hvad, hvordan og hvorfor?

Sjæl.dk er en hjertesag for mig. Selvom det er et hobbyprojekt i min fritid, er det en vigtig del af min personlige udvikling. På podcasten forholder jeg mig undersøgende og nysgerrig på mine gæsters spiritualitet. Det er inspirerende at høre dem udfolde deres historier. Det er en ny rolle for mig at være i. Jeg udfordrer også mig selv ved selv at skrive blog, producere hjemmeside, fotografere osv. 
"Det er afgørende for mig, at spiritualitet ikke bliver en vare eller en forsimplet løsning på et problem."

Jeg forsøger at finde en dybere mening med mit eget liv. Måske det kan være med til at give mine lyttere og læsere nye perspektiver. 

Det er afgørende for mig, at spiritualitet ikke bliver en vare eller en forsimplet løsning på et problem.

Spiritualitet kan heller ikke erstatte sund fornuft eller almene vigtige gode betingelser for at skabe et godt liv. Men det kan give os den dimension, som vi tydeligst kan mærke, at vi mangler, når vi ikke er tilfredse, selvom mange af vores menneskelige behov er opfyldt.

Sjæl.dk må gerne være et trygt rum, hvor man tør tænke nye tanker, som måske er radikalt anderledes end dem, man er opvokset med.

Hvis du har en god ide til en gæst eller gerne vil give mig respons på indholdet, er du velkommen til at sende mig en mail

Page was started with Mobirise