Sita Bøcker Hou

Hvor dybt vil du gå i dit eget indre?

“Jeg har altid villet have mit liv til at være et udtryk for mit eget indre. Jeg har insisteret på, at det må være sådan.”

Sita Bøcker Hou
SPIRITUEL VEJLEDER, YOGA- & MEDITATIONSLÆRER OG KIRTANSANGER


www.sacredheart.dk


Ifølge Sita er der uudforskede områder i vores alles bevidsthed, der kan åbne op for større meningsfuldhed. 
Det vil give os endnu dybere erfaringer, selv i de mest almindelige gøremål i hverdagen. 

Da jeg lyttede til Sita synge for første gang åbnede mit indre sig op. En dyb længsel, som jeg havde glemt om, måtte mærkes og udtrykkes i sang. 

Jeg mindes mit første møde med Sita. Det var under en koncert i Skanderborg. Jeg kunne mærke, at der var noget særligt ved hende og hendes bands sange. Det blev et skub i retning af at bringe mere hengiven sang ind i mit liv. 


Derfor har jeg siden det første møde med Sita, haft en stor nysgerrighed på hendes personlige historie og hendes erfaringer og tanker om spiritualitet. 

Det udfolder hun på naturlig vis i denne samtale på hendes gård syd for Aarhus. Det viser sig, at hendes chants eller mantra-sange kommer til hende nærmest færdigstøbte, uden at hun tænker over det. Til gengæld skynder hun sig at optage dem, når de kommer.

Hvordan kan hun det? Sita er trænet i at bevare en indre kontakt til en dybere del af eksistensen igennem mange års praksis med indre opvågning. Et sted hvorfra inspiration kan flyde.

Sitas fortælling om mødet med sin åndelige mester, står for mig som en påmindelse om, hvor meget vi kan lære af hinanden, hvis vi tør at give os hen i dybe relationer. Relationer der kan opfylde dybder i os selv, som vi ikke anede, at vi havde.

Sita Bøcker Hou er spirituel vejleder, yoga- & meditationslærer og kirtansanger. Her deler hun sin historie om sin opvågningsproces efter mødet med sin mester. Mødet blev et vendepunkt i hendes liv. Inden da var hun allerede afklaret med, hvilket slags liv hun ønskede sig. Hun var i færd med at skabe rammerne for det ved at flytte ud på en gård med sin familie, hvor hun underviste i meditation og yoga. Hendes opvågningsproces gav dog alle aspekter af livet en ny dimension, som den dag i dag stadig er en udforskning i de indre dybder. Sita inspirerer værten med sine perspektiver på tilværelsens store spørgsmål ud fra en jordnær og erfaringsbaseret tilgang.   

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.