Eva Høffding

I januar 2020 mødtes jeg med Eva Høffding 

"Når du samarbejder med det guddommelige, så træder du også ud i det ukendte."


Eva Høffding
ÅNDELIG HEALER, KANAL OG VEJLEDER

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Eva Høffding graver fortællinger frem om sit liv ud fra 3 personlige genstande. Hun fortæller på levende vis om en afgørende spirituel oplevelse som ung, om sit møde med sin tidligere lærer, Bob Moore, og om kontakten til Ignatius, som blev hendes nye spirituelle lærer. Hun beretter især om betydningen af disse spirituelle oplevelser i hendes liv og arbejde, f.eks. i helbredelser af syge klienter.

Jeg var ret spændt på at møde Eva. Det havde været 4 år siden, jeg havde set hende. Dengang deltog jeg 2 gange i en Åben Healingsdag, hvor hun støttede mig i, at jeg var på rette vej, imens jeg ledte efter en ny retning i livet.

Siden havde både bolig, arbejde og familieliv ændret sig for mig. Nu kørte jeg afsted på krogede landeveje for at møde hende igen, imens jeg forsikrede mig selv om, at jeg havde styr på det hele til mit første jomfruelige podcast-interview. Det ville blive et interview om hendes baggrund. 

Imens jeg pakkede grejet ud af bilen, og slæbte det op til 1. salen af hendes stue, bemærkede jeg en varm og tryg atmosfære i hendes hjem. Der var pænt, men afslappet.

Da vi fik talt os varme, satte jeg udstyret op, og vi begyndte at optage. Samtalen gled godt afsted, så jeg tillod mig selv at miste overblikket over spørgsmålene, som jeg havde forberedt. I stedet tillod jeg hende at gøre det, som hun var blevet bedt om. Nemlig fortælle ud fra 3 genstande om sit spirituelle liv. Det viste sig at blive spændende.    

Rummet blev efterhånden fyldt af en lys og behagelig atmosfære, imens hun åbent fortalte om sin oplevelse i teenageårene, hvor hun mødte en stærk kraft, om hvordan hendes lærermester, Bob Moore, havde ændret hendes liv samt om Ignatius, som hun senere blev en kanal for.

Det var meget at tage ind. Men jeg blev også tryllebundet af hendes fortælling. Pludselig var tiden gået, og jeg måtte pakke sammen og tage afsked. I bilen igen og ud på de krogede landeveje, høj af den gode stemning i rummet.  

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.