Jeanett Lykke

Kan du mærke at du er en del af en større helhed?

"Jeg har i 40 år troet, at jeg var en bølge... og troet at du var en bølge... din egen bølge, og at de ikke havde noget med hinanden at gøre. Men bølgerne, de er der jo kun for en periode, også nedbrydes de jo og bliver en del af det store hav."

Jeanett Lykke
INGENIØR OG REIKI-MASTER

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Jeanett opsøgte hjælp for sin søns skyld. Det blev et vendepunkt for hende selv.

En bekendt fortalte mig om Jeanett og hendes søn. Om hvordan hendes søn kunne huske et tidligere liv, som hun har dokumenteret med video og lydfiler samt faktatjekket på nettet.

Det blev en indgangsvinkel til Jeanetts historie, som også handlede om hendes egen udvikling i mødet med åndelige vejledere og en verden, hvor hun blev nødt til at læne sig tilbage i tillid. 

Jeanett beskriver med stor humor, hvordan hendes verdensbillede bliver sprængt i stykker skridt for skridt, da sønnen bliver kureret for sin ængstelse og stammen via en kombination af anderkendelse af, at sønnen oplever verdenen anderledes end de fleste og hendes nye bevidsthed om energi. 

Det er med til at give hende et skub i sin egen personlige udvikling, hvor hun i dag er selvstændig og guider spirituelle iværksættere med at visualisere potentialer, skabe synergi og derved hæve standarden i deres forretning. Læs mere om det på energibevidst.dk

Det var en fornøjelse at møde Jeanett, fordi hun var velformuleret og reflekterende omkring sig selv, så vi nåede at tale om forskellige aspekter af hendes personlige fortælling. 

Jeanett er ligeledes i gang med at udgive sin egen podcast sammen med kollegaen Kristian Ravn. Så hvis du vil høre mere til Jeanett, så hold øje med podcasten ‘Vågne Hjerter’, som udkommer primo 2023 på udvalgte streamingtjenester.

For mig står Jeanetts spirituelle opvågning som en påmindelse, om at vågne, når vi falder i søvn og glemmer, at vi er "havet", og ikke blot "bølgen".

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.