Johnny Tromborg

Har du nogensinde været i kontakt med dit kraftdyr?

“Dyrene har ingen skjulte hensigter. Så de kunne aldrig drømme om at narre dig eller føre dig bag lyset. Jo mere, du kan komme i kontakt med dyret, jo mere vil det vise dig. (om kraftdyr)”

Johnny Tromborg
SHAMAN OG TAROTLÆGGER


www.tromborgtarot.dk


Johnny var på sit livs eventyr i Alaska. Da han vendte hjem, var hans liv forandret.

Det har altid undret mig, hvordan shamanens arbejde med kraftdyr og hans/hendes tætte kontakt til naturen, kan åbne op til indre dybder? Hvordan hænger det sammen med den åndelige verden?

Derfor opsøgte jeg Johnny Tromborg, som jeg vidste havde indgående kendskab til det shamanistiske arbejde. Han tog imod mig med kaffe og rundstykker samt en åbenhed omkring sit liv, der var berigende at lytte til.

Undervejs i samtalen berettede han om sine møder med dyr som ambulancefører tidligere i sit liv. Dengang blev han tilkaldt i situationer, hvor hans evne til at berolige dyrene var brugbar. 

Han havde altid haft en drøm om at tage til Alaska. Drømmen gik i opfyldelse. da han drog afsted med nogle nyfundne fiskekammerater. De blev sat af en helikopter ude i vildmarken og havde ingen kontakt med omverdenen. 

I løbet af de næste par måneder blev Johnnys indre kontakt til naturen intensiveret. Han begyndte at få forudanelser, når der var fare på færde, som, da han mødte et vildt rovdyr. Det beretter han nærmere om i podcasten. 

Et andet uventet møde var, da han og hans kammerater blev taget imod af en indianerstamme. Her blev Johnny inviteret til at bo hjemme hos medicinmanden for at komme i lære. 

Han blev udsat for en prøvelse, inden han blev taget i lære. Det skulle vise sig at blive et skelsættende møde, som ændrede hans liv. Da Johnny kom hjem, sagde han sit job op og begyndte at bruge alt det han havde lært hos medicinmanden for at hjælpe andre. 

Siden da har Johnny tilbudt vision quests, tromme-bygnings-workshops, trommegrupper, svedehytter og meget mere. 

På et tidspunkt svarer Johnny på mit indledende spørgsmål ved at forklare at dyr ingen hensigter har. I den forstand er de rene. Derfor kan de være budbringere for den åndelige verden. 

Johnny uddyber også, hvordan vi kan tolke de møder vi har med et kraftdyr og anvende dyrets kvaliteter i vores peronlige problemstillinger. Han fortæller også om, hvordan vi bruge tarotkortene til at få et sandere billede af sig selv.

Shaman og tarotlægger, Johnny Tromborg, mødte sin kommende hustru, Birgith Tromborg, på en middelalderfestival, hvor hun havde en stand med tarotkort. Det var en overvældende oplevelse for Johnny at få lagt tarotkortene. Men ikke alene fik Birgith trevlet hans liv op, men hun vandt også hans hjerte. Kimen til en dyb sjælsrelation, et parforhold og et livsprojekt omkring Tromborg Tarot blev sået. Inden da havde hans liv været under forandring af både en skilsmisse og en skelsættende rejse til Alaska. Her levede han i vildmarken og blev inviteret hjem til en indianerstamme. Uden at afsløre for meget, gjorde mødet med stammens medicinmand et stort indtryk på Johnny. Han beretter også om, hvordan hans møde med et vildt dyr, kom til at vække hans intuition og lagde fundamentet for hans arbejde som shaman. Johnnys varme og humor er smittende. Han er den fødte fortæller og deler generøst ud af sine personlige fortællinger og erfaringer til glæde for interesserede. 

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.