Julie Mariel

Tør du tro på en mening, selv når det ser sortest ud?

"Alt hvad der sker, kan vi få en mening ud af. Og ved at have det blik på livet; "Gad vide hvad meningen kan være i det her? Hvad kan jeg lære? Hvad kan jeg bidrage med?" Så er der ikke noget eller nogen, der er forkert. Så er det hele på en måde konstruktivt."

Julie Mariel 
ANTROPOLOG, HYPNOTERAPEUT, SOULKEY-TERAPEUT OG -INTRUKTØR & MODERNE SHAMAN

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Man kan ikke undgå at lægge mærke til Julie Mariels ro.
Hun udstråler en naturlig varme og nærvær, som må føles som en tryg havn for enhver vildfaren sjæl.

Det er svært at undgå at lægge mærke til Julie Mariel, når man har bevæget sig i den spirituelle verden i noget tid. Hun bl.a. medvirket i "Indefra med Anders Agger: Spirituel" på DR, hvor hun sammen med sin tvillingesøster, Rie Jespersen, indvier seerne i energiarbejde og regressionsterapi. 

Det er især Julie Mariels ro, Anders bemærker, og det lægger jeg også selv mærke til. Og da jeg spørger ind til det, deler hun generøst sit livssyn med mig.

På en helt naturlig måde, ønsker hun det bedste for sine klienter og alle mennesker omkring hende. Nå ja, det er det, som jeg, Anders og enhver anden kan mærke.  

Netop denne tilgang til klienterne, at blive set med øjne, "som en sjæl på en vigtig vej", et såkaldt sjælsperspektiv, tillader klienten at blive rummet med hele sit væsen. 

Hun fortæller også om sin egen sensitivitet og giver gode råd til andre, der af den ene eller anden grund døjer med at være for sensitive. 

Man kan høre på Julie Mariel, at hun som antropolog er vant til at skifte perspektiv - og det er dejligt befriende, at intet er forsimplet for at passe ind i en eller andet dogmatisk spirituel fantasiverden. 

For selvom Julie Mariel til daglig beskæftiger sig med emner, der kan virke fjerne - de bosniske pyramider og tidligere civilisationer, energier fra ærkeengle eller eller tidligere liv - så har hun stadig jordforbindelsen i orden. 

Tjek selv hendes hjemmeside ud, hvor du kan under "gratis indhold" kan opdage, hvordan du bl.a. kan styrke din intuition og meget andet. 

Det er betryggende at vide, at der findes mennesker som Julie Mariel, der er med til at holde rummet for os andre.

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.