Kirsten Puggaard

Er du klar til at søge ny viden og få udvidet din bevidsthed?

"Det esoteriske epyptologi var det første der kom til mig, fordi (...) de opererede med mange forskellige lag af bevidsthed."

Kirsten Puggaard
FORLÆGGER OG TIDLIGERE LEDER I GAMING-BRANCHEN


Kirsten inviterer os til at bevare vores nysgerrighed og søge fortsat viden om os selv og verden.

Kirsten er en gammel veninde, som er skøn at tale med. Hun har en dejlig humor og er en fornøjelse at lytte.  

Men dette afsnit er ikke kun godt, fordi vi har det sjovt. Hun fortæller om de emner, som optager hende for tiden; vands intelligens, de tabte civilisationer osv. Emner, som hun formidler via sit forlag, LemuelBooks.dk.

Når jeg taler med Kirsten, udvides mit perspektiv, og det er der mange, der kan takke hende for. Som forlægger gør hun viden, som ofte tidligere har været skjult, tilgængeligt for os alle.

Hendes egen interesse for den åndelige verden bliver for alvor vækket, da hun i teenageårene får en ud-af-kroppen-oplevelse, som hun fortæller om i afsnittet. 

Hun begynder herefter at søge svar på de store spørgsmål, om hvem vi i grunden er og hvad vores bevidsthed egentlig er for en størrelse. Det får hende til Egypten og her begynder en livslang interesse for teosofien og esoterisk egyptologi. 

I mødet med Kirsten blev jeg påny mindet om, at vi har en fælles passion for at dele viden om spiritualitet med andre.

Disse spørgsmål, som engang var hendes drivkraft, driver hende den dag i dag. Det er vel i virkeligheden nogle spørgsmål, som vedrører os alle.

Hvor stammer vi mennesker i virkeligheden fra? Hvorfor er vi her? Hvilke dele af vores egen bevidsthed har vi endnu ikke åbnet op for, og hvor er vi på vej hen? 

De personlige og meningsfulde svar, kan vi nok kun finde individuelt, men på et kollektivt plan, skal vi også turde at stille disse spørgsmål, hvis vi i fællesskab skal genopdage, hvem vi er.

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.