Soroush Zand

Har du en balanceret spiritualitet?

“Når man ved med sig selv, at man ikke er grounded (…), er der ingen udvej. Du bliver nødt til at få benene ned på jorden og leve dit liv. Og mærke hvad det er, du vil med dit liv. Så sjælen også bliver menneskelig. For tiden er knap. Hvis jeg skal gøre noget, skal jeg gøre det nu. Ellers når jeg det ikke. Jeg vil ikke sidde tilbage og ikke have nået de ting. Drømmene må ikke forblive drømme.”

Soroush Zand
UNDERVISER, HEALER OG CLAIRVOYANT


Da Tara Devi stillede sig til rådighed som vært og spurgte mig, om jeg ikke ville dele min egen spirituelle historie, skulle jeg lige samle mod. Da vi så endelig mødtes, skulle hun kun stille et spørgsmål, før en talestrøm fór ud af mig som en dæmmet flod, der har ventet på at flyde frit.

Nu lidt tid efter sidder jeg i bussen på vej til København og lytter til vores samtale.

Det første der slår mig er, at jeg lyder ok. Det andet jeg lægger mærke til er, at jeg ikke husker alt, hvad jeg har sagt. Det tredje jeg lægger mærke til er, at Tara Devi støtter mig undervejs i samtalen på elegant vis. 

Det lykkedes mig at formidle historier fra nogle af mine sværeste og meningsfulde perioder af mit liv. Det bliver jeg stolt af, imens jeg lytter det igennem. Stolt af at kunne stå ved mig selv og min historie. 

Undervejs i samtalen deler jeg, hvordan healingen og clairvoyancen gradvist åbnes op igennem forskellige møder og oplevelser samt hvorfor det at støtte andre skal komme fra et sundt sted fremfor fra et overlevelsested, som jeg har lært gennem de sidste par år af min terapeut og spirituelle lærer, Camila Würtzgaard

Jeg beskriver også, hvordan jeg under kyndig vejledning af Camila opdager dette “bjerg” af sorg og forsvarsmekanismer lige foran næsen. Et bjerg, som jeg har været blind for hele mit liv. Jeg forklarer, hvordan jeg gradvist finder mit eget ståsted i livet. Det gør mig tryg i at støtte andre i deres proces.

Som Tara Devi fanger rigtigt, så er det et vigtigt tema for mig at finde balancen mellem at være der for mig selv og at være der for andre. Et tema der trækker spor tilbage til både min opvækst og min nuværende rolle som familiefar.  

Jeg har længe villet være en god far og partner, og det er først nu, at jeg kan mærke, jeg er det. En lang og vigtig proces. 

Jeg bliver også spurgt ind til, hvordan det var at møde mine gæster på podcasten. Det har givet mig enorm meget inspiration at møde forskellige personligheder i podcasten. De her møder, hvor jeg for et øjeblik kommer tæt på en anden persons essens og mærker deres kvaliteter, har afspejlet for mig, hvad jeg egentlig søgte i mig selv. Det har også vækket min tro på, at jeg kan gå mine egne veje på min egen måde.  

Jeg fortæller også om min egen healingsproces og sætter ord på betydningen at vælge at heales, selv når man har det svært. “Vi er hele mennesker, når vi tør at heles,” får jeg sagt. Det betyder, at vi alle har et ægte frit sted indeni os, som kommer af at vi kan give slip og opdager vores dybder. Min proces krævede og kræver fortsat en god portion støtte udefra. Og selvom jeg længe har troet, at jeg skulle bære alt selv, er jeg nu fri til at indrømme, at jeg ikke kan stå helt selv og heller ikke behøves.  

Der åbner sig et trygt og sårbart rum imellem Tara Devi og jeg under samtalen, hvor jeg kan dele, hvad jeg har på hjertet. Hvor er det vigtigt, at vi har mennesker omkring os, som kan skabe et hjerterum for os, når vi mest trænger til det. I dag har jeg stadig svære tidspunkter, men jeg har også langt flere dage, hvor jeg er taknemlig over mit liv og bare glad. 

Kære lytter eller læser, uanset hvor du er i dit liv, håber jeg, at du også kender nogen, som kan hjælpe og vejlede dig, når du har brug for det. Og måske endnu vigtigere, at du finder modet til at opsøge nogen, hvis du ikke har. 

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.