1:1 sessioner

Clairvoyance, samtaleterapi og kropshealing


På klinikken i Aarhus

Centralt i Aarhus C

  • CLAIRVOYANT RÅDGIVINING - Her bliver du set, som du er.
  • SAMTALETERAPI - Her drøfter vi dine aktuelle problemstillinger i fælleskab.
  • BEHANDLING - Her kan du slappe helt af og få ny energi. 

Samtale og behandling

Hvad rummer en session?

Til en session med clairvoyant rådgivning bliver du i bund og grund set. Det betyder, at forskellige temaer bliver uddybet for dig omkring din egen personlighed, job, kvaliteter, familierelationer osv.

Det er for mange en kærlig og bekræftende oplevelse. Du opnår klarhed omkring, hvilke nye perspektiver kan hjælpe dig videre, så du kan skabe det liv, som du grundlæggende ønsker. 

Efter den indledende clairvoyante rådgivning, åbnes der op for en egentlig samtale, hvor du kan være med til at uddybe temaerne og få respons på dine tanker. 

I samtaleterapien bliver du lyttet til og støttet i din proces. Her kan spørgsmål hjælpe dig til at blive afklaret omkring de udfordringer, som er relevante for dig. 

Det fører ofte naturligt over i selve kropshealingen, som oftest foregår på briksen. Denne behandling er en kombination af tilgange fra polaritetsterapien og Bob Moores healingsteknikker. 

Her vil du som regel opleve ro og forløsning, som du kan tage med dig ud i din hverdag. En afsluttende samtale sørger for at du går ud samlet og klar for at møde verden på. 


Her fortæller henholdsvist Anja, Rikke og Heidi om deres første session hos Soroush Zand. 

Første session

Clairvoyance, samtaleterapi og kropshealing

Der er afsat 90 min. 

Unge på SU og klienter på overførselsindkomst får 100,- i rabat.


950,-

Efterfølgende sessioner

Clairvoyance, samtaleterapi og kropshealing

Der er afsat 75 min.

Unge på SU og klienter på overførselsindkomst får 100,- i rabat.


750,-

Telefon

Clairvoyance, samtaleterapi og kropshealing

Der er afsat 60 min. til samtale / fjernclairvoyance og -healing

Unge på SU og klienter på overførselsindkomst får 100,- i rabat.

650,-

Aarhus C

Tæt på offentlig transport

Jeg har siden 2016 uddannet mig i at kunne facilitere healingsprocesser gennem clairvoyant rådgivning og behandlinger.

Mine møder med klienterne får hele tiden en større dybde og det har jeg stor respekt for.

Arbejdet har samtidig været en del af min egen proces med at finde ud af, hvem jeg egentlig selv var, og hvordan jeg bedst kan støtte andre.


- Soroush Zand, 2023

Annekset i hjemmeklinikken

Her er roligt

Fremmøde eller telefonisk? 

Gode råd når du skal vælge

Min erfering siger mig, at man oftest selv kan mærke, hvad man har brug for. Derfor kan man jo alligevel godt blive velinformeret.

Jeg har både klinik centralt i Aarhus og hjemme ved mig selv i nærheden af Galten, nærmere i landsbyen, Hertha. Her er naturskønt, og hvis det er let for dig at komme til, vil jeg anbefale dig at sætte god tid af til en gåtur før eller efter din session. Du modtager en bekræftelse samt en velkomst-mail med flere detaljer herom efter din online booking.

En telefonclairvoyance gør det meget lettere for dig at modtage en session. Hvis din krop er i en skrøbelig situation, kan det være en befrielse at modtage rådgivning og healing i dine hjemmevante omgivelser. 

Sessionen kan sagtens være ligeså effektiv, hvad angår selve vejledningen og den efterfølgende healing, omend det selvfølgelig er anderledes, end når man mødes ansigt til ansigt. 


"Fuldstændig unik, direkte og præcis clairvoyance. Efterfølgende healing meget stærk oplevelse. Er taknemmelig og igen forundret over hvorledes vi får hjælp når vi rækker ud."

- Tina Melwani via telefon, 2024

Læs om andres oplevelser

“I et forløb hos Soroush hjalp han mig til at komme tilbage og bevare kontakten til min krop. Jeg blev overrasket over, hvor godt det var at følge et forløb over en intens periode med healing. Det var godt fra start til slut.

Med Soroushs ro og fine indfølingsevne følte jeg mig tryg og afslappet. Hans varme, imødekommende og tillidsfulde væsen gjorde det let for mig at være åben og ærlig. Han efterlod mig med positive følelser og et håb om bedring, samt en lyst til forandring.

Tak Soroush, for dit klarsyn, dine blide tryk og din kærlige healing.” 

Camilla Nielsen
Juli 2016

“Jeg har følt mig fuldstændig tryg under Soroush´s kyndige hænder. Han er en meget empatisk og intuitiv behandler og fagligt dygtig. Jeg kan klart anbefale ham som healer.”

Inge-Merete
Juli 2017

“Jeg er 38 år og har en bipolar lidelse i mild grad, som jeg medicineres for. Jeg har modtaget healing før og ved, at Soroush er en dygtig, sikker og rolig healer, som afmystificerer sit arbejde og er meget jordnær. Han skaber et trygt rum, og vi kan både tale om behandlingen og grine hhv. inden og efter. Det er der altid tid til. 

Jeg kan godt komme på "hårdt arbejde" med nogle øvelser, men Soroush ved, hvad han gør og følger altid op på øvelserne. Inden hver healing forklarer han mig derfor dagens øvelser, så jeg ved, hvad han arbejder med. 


Healing kan ikke erstatte min medicin og fjerner ikke diagnosen, men jeg er overbevist om, at Soroush arbejder med min energicirkulering. Roen, og et blidt fokus på krop og underbevidsthed, hjælper mig."

Eva
Juli 2017

"Hvis du søger en behandler med stort nærvær og tilstedeværelse og samtidig hvor fagligheden er i top. Så går du ikke skuffet fra et møde med Soroush." 

Johnny
December 2017

“På et tidspunkt i mit liv hvor der var en del følelsesmæssig uro og stress, kom jeg i gang med et healingsforløb hos Soroush. Det strakte sig over 8 gange, hvoraf de første 6 gange var ugentligt.

Dette forløb har gjort en forskel.

Healingen har støttet om de processer der var i gang og har medvirket til at give mig ro, til at se tingene mere i fugleperspektiv, til at slippe nogle gamle uhensigtsmæssige mønstre og i det hele taget begunstiget vejen hjem til mig selv igen.

Soroush er en dygtig healer. Han møder en med ydmyghed og stor rummelighed og det giver hurtigt tillid til samarbejdet, når man oplever hans seriøsitet og store faglighed/ viden indenfor psyke- sjæl og krop. Kombineret med en fin indtuning og en hjertelighed. :-)

Efter hver behandling følte jeg mig dybde afspændt og der var ro på nervesystemet og tankemylderet var sat i bero. For hver gang arbejdede healingen dybere og efter 8. gang føltes det som at være kommet i mål, og det netop med en ro og lethed og et stærkt ståsted, hvor jeg har mod på livet.

Så… jeg kan meget anbefale Soroush som healer."

Gitte Pedersen
Juni 2018

"Soroush udviser stor ro og autencitet, og jeg følte mig meget tryg i hans hænder. 
Han hjalp mig af med mine natlige kramper i mine lægge efter bare een gang!
Det er nu to måneder siden, og de er ikke vendt tilbage. Skønt."

Hanne Schrøder
Juni 2019

"I mit behandlingsforløb hos Soroush er jeg blevet mødt med en stor fornemmelse for lige præcis mine behov. 
Til trods for min brystkræft diagnose var der i vores samtaler ingen berøringsangst ift. tunge og svære emner, og der var på den anden side heller ikke langt til smil og grin. 
Gennem healingen fik jeg en stor indre ro, som gav mig styrken til at klare mig igennem udfordringerne på min vej."

Marie
Juli 2019

"Soroush er en ekstrem dygtig og yderst kompetent behandler, som altid er nærværende, hjertevarm og
viser enorm interesse i sine klienters situation. Soroush udfører altid virkningsfulde og opløftende
behandlinger, som åbner dit hjerte op og lader krop og sind finde sandhed, ro og balance.

Man føler sig meget tryg i Soroush’s selskab og taget i hånden på sin udviklingsrejse. Han mærker hurtigt
dine problemstillinger og lader dig ikke stå alene. Hans hjælpsomme og omsorgsfulde væsen træder til, og
man opnår fuld tiltro til ham og hans professionelle virke. Samtalerne før og efter selve behandlingen giver
ro og oplysning – så du lander trygt i dig selv, når du går derfra.

Soroush har gang på gang overrasket mig positivt, og han har mærket ting, der efterfølgende har vist sig at
være sande og give mening! Jeg er blown away over hans enestående naturlige evne.

Jeg kan varmt anbefale Soroush til alle, som ønsker at fjerne blokering og negativ energi, finde personlig
styrke og dykke ned i en selvudviklende proces. Soroush får de bedste anbefalinger herfra. "

Anne Sofie Bæk
Juli 2019

"Jeg kom til Soroush' intro time uden at vide,
hvad jeg gik ind til og det viste sig også at være helt unødvendigt, for jeg opdagede hvor let det var bare at læne mig tillidsfuldt ind i Souroush' guidning.

Først klangskålene, som vibrerede alt det op, der var klar til at slippe i dag, efterfulgt at en blid healing og clairvoyance, og så klangskålene og trommen til at integrere og lande det hele igen. Det var så blid og samtidig en virkelig dybdegående oplevelse.

Dagene efter summede beskederne fra den anden side og healingen videre i mig, og jeg fik nogle stærke erkendelser.

Jeg vil sende den kærligste anbefaling af Soroush' arbejde ud i æteren til enhver, der er klar til at gå et skridt dybere til at opdage den indre allestedsnærværende kærlighed til os selv og livet."

Camilla Lasborg
Januar 2022

Kontakt

Skriv eller ring

Telefon: 30 64 21 62
Email: kontakt@sjæl.dk