om

Hvem er Soroush Zand


Personlig udvikling og spiritualitet har været en interesse i mange år.

Sideløbende med mit virke som skolelærer for børn og unge, har jeg taget kurser for at udvikle mig som behandler og rådgiver.  

De seneste år har jeg haft +200 behandlinger og samtaler med mine klienter. Først på hobbybasis og nu som selvstændig erhvervsdrivende.    


2021 - 2024   

Kurser og uddannelse i clairvoyance og medieskab v. Camila Würtzgaard (fortsat)

Sommerkursus i clairvoyance og afdødekontakt v. Christian Viborg 

2020 - 2020   

Clairvoyance-kursus v. Jette Harthimmer


2016 - 2018   

Polaritetsterapi og healing v. Healing Center Aarhus

Sjæl.dk startede som en hjertesag for mig. På podcasten undersøgte jeg mine gæsters spiritualitet. Det var og er fortsat inspirerende at høre dem udfolde deres historier. Det var en ny rolle for mig at være i. Jeg udfordrer også mig selv ved selv at skrive blog, producere hjemmeside, fotografere osv. 
"Det er afgørende for mig, at spiritualitet ikke bliver en vare eller en forsimplet løsning på et problem."

Selvom hobbyen som podcaster nu hænger fint sammen med mit erhverv som clairvoyant rådgiver, samtaleterapeut og kropshealer, er det stadig båret af samme nysgerrighed og lyst til at lære.   

Det er afgørende for mig, at spiritualitet ikke bliver en vare eller en forsimplet løsning på et problem.

Spiritualitet kan heller ikke erstatte sund fornuft eller almene vigtige gode betingelser for at skabe et godt liv. Men det kan give os den dimension, som vi tydeligst kan mærke, at vi mangler, når vi ikke er tilfredse, selvom mange af vores menneskelige behov er opfyldt.

Sjæl.dk må gerne være et trygt rum, hvor man tør tænke nye tanker, som måske er radikalt anderledes end dem, man er vant til.

Hvis du har en god ide til en gæst eller gerne vil give mig respons på indholdet, er du velkommen til at sende mig en mail