Bettina Thomsen

Er du bange for dine afdøde venner eller familie?

"Nej, når de kommer fra den åndelige verden, kommer de i kærlighed. Tit og ofte vores kære. Og nogle gange kan det endda være en afdød, som vi ikke havde så godt et forhold til på jorden. Men de kommer måske, fordi de har brug for at sige undskyld."

Bettina Thomsen
Clairvoyant, medie, psykoterapeut og leder af Lysets hus


Bettina arbejder til dagligt både med afdøde, clairvoyance og terapi. Og det går rigtig godt i hånd i hånd.

Man kan mærke, at Bettinas faglighed er i top, når hun beskriver, hvordan hun arbejder. 

Alt andet skulle også være mærkeligt, da hun har været pioner inden for spirituelle og spiritistiske miljøer i Danmark igennem 27 år som leder af Lysets Hus.

Én af de ting, som hun lagde vægt på, da hun kom til, var at sørge for at der blev uddannet flere medier med hjælp fra medier i udlandet. 

I dag udklækkes nye medier hos hende selv efter en 2-årig uddannelse. 

En af de grundlæggende forudsætninger for at deltage på Bettinas uddannelse, er at man har en solid fundament.

Man skal være et sted i sit liv, hvor man ved med sig selv, hvem man er i store træk, for så står man stærkere både ift. de mennesker, som man møder og de ånder, som man beskæftiger dig med.

Der skal nemlig være tydelige grænser og derfor betyder jordforbindelse betyder meget. Bettina har selv måttet være tålmodig igennem sit liv. For selvom hun kom af en familie med spiritister, ventede hun med at gå ind i erhvervet, før hun havde fået børn og lært mere om sig selv.

Mødet med Bettina var trygt og lærerigt. Eftersom jeg i dag har flere erfaringer med clairvoyance og, i en begrænset omfang, afdødekontakt, havde jeg en masse spørgsmål, som jeg kunne få svar på. Det var inspirerende at lytte til Bettinas beretning og arbejde.

Det er nemlig vigtigt for mig at kunne formidle Bettinas budskab om, at vores afdøde kommer altid i kærlighed, og at vi ikke har nogen grund til at frygte døden.

Jeg synes, at det er med til at sætte livet i et mere helt og sundt perspektiv. Meningen med vores liv træder frem, når vi forholder os til vores død.

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.