Douglas Crawford

I august 2020 blev Douglas min gæst i Aarhus (på engelsk)

"We have as a human race been raising our consciousness over the last decades. We are in a huge transition. And all though it might get pretty bumpy... Love always wins in the end."

Douglas Crawford
MESTER I "REBIRTHING" & UNDERVISER I "ET KURSUS I MIRAKLER"

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Douglas Crawford tells the story of his spontaneous rebirthing experience, and how it changed his life. He unfolds a radical and inspirational approach to being a therapist. Douglas also tells about using your relationship as a classroom for spiritual growth. He touches upon the spiritual purpose and the free will, the spiritual practice of letting go of the mind, and spirituality in general.

For første gang skulle podcasten foregå på hjemmebane. Mit behandlerrum i Aarhus blev rammen om vores samtale.

Lige op til interviewet hostede Douglas meget, så jeg troede, at vi blev nødt til at udskyde det. Men så snart vi kom i gang, stoppede hosten og det gik som smurt.

Douglas var intens at interviewe. Jeg blev hurtigt draget af hans nærvær, og det krævede større nærvær af mig selv undervejs i samtalen. Jeg kunne ikke helt forberede, hvor vi var på vej hen. Det var som om, at vores møde forlangte mere ærlighed og ægthed af mig. Jeg følte ikke, at jeg kunne gemme mig bag mikrofonen, som jeg nok gerne ville. 

Hans svar kom sådan intuitivt. Han prøvede ikke at tilpasse sig eller please. Han var meget sig selv. Og det fik mig til at slappe af og nyde hans selskab.

Det var også rart at snakke med én, som hvilede i sit syn på tingene uden at forsøge at overbevise andre. Man kunne mærke, at hans dedikation til "Et kursus i mirakler" havde ændret hans liv og ham selv. Men han blev ikke af den grund prædikende eller bedrevidende. Han var klar over, at det var hans vej og ikke nødvendigvis andres.

Denne respekt for at vores udviklingsveje er individuelle, gjorde et indtryk på mig, fordi det et stort perspektiv at antage. 

For Douglas var der ingen tvivl; der er en mening bag de ting, der udfolder sig. Og vi har selv valgt det. Det hele. Det positive og negative. De fleste af os prøver - mere eller mindre - at flygte fra det ubehagelige.

Måske hænger det sammen med, at vi tror på, at livets hændelser er tilfældige, og at tilværelsen tilsyneladende er meningsløs? For så kan der heller ikke være en mening bag smerten. Men hvis vi har valgt de svære ting, så er det jo fordi, at der må være noget vigtigt, som vi kan drage lære af eller har brug for at erfare. 

Interviewet efterlod mig med en større undren og sult efter at finde svar på livets gåder. Hvad er mit næste skridt?

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.