Jane Winther

Kan alle finde indre harmoni?

"Jeg har oplevet, at jeg skulle op i 20'erne, før jeg fik taget hul på det at mærke min egen kerne og mærke, hvad der var rigtig og forkert for mig... det skulle jeg bruge nogle år på - at genfinde mig selv, som da jeg var barn.
Det er noget af det, som jeg oplever, at jeg kan hjælpe og inspirere andre med via min musik; det er netop til at finde tilbage til den grundtilstand, vi var i, også da vi var børn."

Jane Winther
SANGER, MUSIKER, KOMPONIST OG LYDTERAPEUT

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Jane er ærlig og åbenhjertelig, når hun fortæller om sit liv med spiritualitet.
Det kan mærkes, at hun taler ud fra personlig erfaring.

Sjældent har jeg været lige så fredfyldt i trafikken. Jeg havde sat Janes musik på i bilen og sank ned i en harmonisk tilstand, imens jeg kørte. 

Denne tilstand af harmoni startede allerede, da jeg en time forinden sad foran min skærm og forberedte vores samtale. 

Jeg så og lyttede til Janes seneste betagende musikvideo, som sluttede af med et citat om betydningen af indre harmoni. Det var ligesom fem-øren faldt, og jeg bare lod mig fylde med fred ved at følge dette simple, men vigtige, budskab. 

Nu på vej ud til Djursland, lod jeg alle parader falde. Snart var jeg ude i en skov med kæmpe nåletræer, der i den grad understøttede denne indre harmoniske tilstand. 

Jeg kørte ind ved et træhus og blev mødt af en varm og smilende Jane, som godt kunne genkende mig på trods af de 15 år, der var gået, siden sidst vi sås. 

Imens vi fandt os til rette og jeg nysgerrigt kiggede mig omkring i det rum, vi lige var landet i, trak Jane et tæppe til side, der afslørede, at der bagved var en væg fyldt med tibetanske syngeskåle. 

Naivt troede jeg, at det var hendes lager, som hun solgte ud af på sin online butik. Men det skulle vise, at det var hendes egne private samling! Det gjorde indtryk på mig, fordi det afslørede, hvor meget musikken havde fyldt i hendes liv og stadig gjorde. 

Undervejs i samtalen fortalte Jane om, hvor vigtigt det var for hende, at spiritualitet var humoristisk, enkelt og jordnært. For én som mig selv, som har en tendens til at lette fra jorden ved først kommende lejlighed, der byder sig, var det en god pointe at holde fast i. 

Det er nærmest som om pointen om indre harmoni får mere vægt, når vi også husker at være almindelige mennesker med en god portion humor og jordforbindelse. 

Da jeg forlod Jane et par timer efter, var jeg taknemlig for at møde hende og blive fyldt med inspiration. Desuden var jeg blevet en bog rigere, der kan vejlede mig i, hvordan jeg selv kan gå videre i legen med lyd og healing. 

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.