Jette Harthimmer

Til en samtale om clairvoyance i hjertet af København

"Når der har været store kriser i mit liv, har kontakten (til den åndelige verden) faktisk været endnu stærkere end normalt. Det fortæller mig, at hjælpen er der, når du virkelig har brug for det."

Jette Harthimmer
SPIRITUEL LÆRER, CLAIRVOYANT OG PODCASTER

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Jette Harthimmer udfolder med humor, hvordan hendes karriere som clairvoyant blev til og udviklede sig i de sidste 30 år. Hendes fortællinger beskriver, hvordan den åndelige verden og intuitionen kommunikerer med hende og os alle sammen hele tiden, og hvordan vi kan vælge at lytte det i vores hverdagsliv. 

Jette tog imod mig i døråbningen. Jeg blev overrasket over, at hun var rimelig høj. Jeg kendte Jette fra hendes podcast-serie, Claircast, som jeg havde hørt af og til i årenes løb. 

Vi mødtes i et stille kvarter på Frederiksberg i en lejlighed, som Jette havde lånt til optagelsen. Der var for meget byggelarm, hvor hun boede. 

Det var sjovt at se, at vi havde den samme lydoptager, og vi kom til at tale om udstyr. Det var fedt, at dele interessen med en anden. Jette havde ikke selv givet mange interviews, omend hun var blevet spurgt om det indimellem. 

Hun skulle lige vænne sig til at være i den rolle, hendes gæster plejer at være i. Hun talte sig efterhånden varm, og jeg kunne mærke, hvordan samtalen fik liv. 

Det er bemærkelsesværdigt, hvad der sker, når man skaber et energifelt sammen. Jeg mærker tydeligt, hvad der er godt at sige, som hjælper samtalen på vej, og hvad der er bedst at lade ligge. 

Det var afslappende at tale med Jette. I samtalen opdagede jeg, at spiritualitet ikke mister sin dybde og mening, når man forholder sig til det på en konkret og hverdagsagtig måde. Tværtimod. Det gør det hele sjovere og mere befriende. 

Til hverdag opdeler vi på kunstig vis spiritualitet og hverdag, som om de ikke hang sammen. Og det giver ikke mening. Jettes spiritualitet virkede netop til at være en almindelig del af hende som alt muligt andet. Hun virkede på mig som en person, der gik ind i tingene på en umiddelbar og helhjertet måde. Hun var både umiddelbar og vis. En underfundig kombination, der gjorde hende behagelig at være sammen med. Som én der turde sætte forventninger til sig selv. Dog uden at belaste sig selv unødigt.

Resten af dagen var jeg høj. Jeg følte, at jeg havde fået noget med til min egen proces som behandler og rådgiver. Jeg blev inspireret til at fortsætte min kurs.

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.