Karina Bundgaard

Jeg besøgte Karina en varm sommerdag 

"Jeg kunne vælge at lægge mig ned og give op. Eller jeg kunne lige så stille lære, hvordan jeg finder fodfæste i mig selv. Hvordan jeg kan række ind i mig selv og styrke mit fundament. Og lige så stille, bid for bid, lære at stå oprejst og skabe et nyt liv. I en ny vibration. Indefra. Og lade det manifestere sig ud i livet, som jeg lever."

Karina Bundgaard
SHAMAN OG UNDERVISER

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Karina Bundgaard fortæller om mødet med nytidsshamanisme. Hun fortæller med humor og åbenhed om hendes personlige rejse ind i spirituelle indsigter, om mødet med sine guider, om brugen af mytologierne i energiarbejde, om hendes healingsarbejde, om at være i en livskrise, om at finde indre styrke, om forældreskab og om sin fortid som elbassist.

Vi havde aftalt et møde i foråret – så gik der Corona i den. Da jeg vendte tilbage i august 2020, var hun dog hurtig til at finde tid i sin kalender.

Det var sjovt at opdage, at hun lå på en gade ved Væksthusene i Aarhus, som jeg tit kommer forbi, men aldrig har opdaget. Stedet bestod af 2 rum. Farven hvid dominerede i indretningen.

Vi satte os i det bagerste, hvor bilernes susen ikke kunne fanges af mikrofonerne.

Samtalen flød godt, men jeg kunne mærke, hvordan min forberedelse med spørgsmål begyndte at spænde ben for mig og min gæst. 

Der var ikke altid flow i samtalen, fordi jeg prøvede at pejle hende ind på emner, som ikke naturligt voksede ud af samtalen. (Note til mig selv: hav færre spørgsmål og giv slip!)

Karinas behandlingsrum, som vi var i, var et intenst energifelt at være i. Det er ikke et ord, som jeg plejer at bruge – men det var, hvad det var.

Det var både en behagelig oplevelse at mærke energien omkring hende og mig – men også lidt intimiderende, fordi det var kraftfuldt. 

Det, der gjorde allerstørst indtryk på mig, var, at hun havde gjort et arbejde med sig selv, som betød, at hun vidste, hvem hun var, og hvad hun ville. 

Hendes intentioner kom fra et sted i hende, der klingede af klarhed og vished. Hun stod grounded i sig selv.  

Karina skrællede alt det unødvendige væk fra vores samtale og talte ud fra et åndeligt sted. Det var inspirerende. 

Mit møde med Karina var stærkt. Hendes person fascinerede mig. Hun udviste humor, udstråling og autenticitet. Det betød alt sammen, at jeg gik derfra med mere energi, end da jeg kom.

På vej ned i byen var jeg så åben og glad, at jeg kom i snak mere flere mennesker. Den ene tilbød sin hjælp til mit arbejde og den anden gav mig en god ide. Hvor kan vores liv blive anderledes, hvis vi tør at tage nogle skridt i nye retninger. 

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.