Karsten Munk

Kan det spirituelle og videnskabelige forenes?
"Jeg har roet rigtig meget kajak. Jeg har været langdistanceløber. Jeg har altid været meget ude i naturen... så jeg har hele tiden kunnet følge med i de skift, der er. Jeg er meget ét med naturen.  Når jeg skal ud at ro kajak, så forbinder jeg mig altid med jord, vand, ild og luft - altså med elementerne. Det er noget, jeg er draget af. Naturens ånd taler til mig og vejleder mig. Det er som om, der er træer, der hvisker til mig.   

Karsten Munk
BEHANDLER, UNDERVISER OG LIVSVEJLEDER 

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Karsten beretter åbent om sin opvækst, og hvorfor han valgte at gå sine egne veje i stedet for at følge sine fars fodspor. Han fortæller om de erfaringer, han har gjort sig som behandler efter 24.000 konsultationer,
og hvorfor naturen spiller en central rolle i hans liv.

Da vores samtale var afsluttet, prøvede jeg at få et godt billede af jurten udefra.  Karsten kom hurtigt ud med sin våddragt på, hoppede op på sin ATV og kørte forbi med hunden i hælene. Jeg nåede ikke at knipse.

Det var nærmest som at opleve en action scene fra en film. Måske virkede det sådan på mig, fordi kontrasten var så slående. Han havde lige siddet i over en time og talt i et roligt stemmeleje. 

Karsten var meget autentisk i sit møde med mig, fordi han var nærværende og åben omkring sit liv.


Jeg havde hørt om Karsten i nogle år fra forskellige behandlere, som lovpriste hans viden, tilgang til kroppen og undervisning. Jeg vidste at han boede i Søhøjlandet. Men jeg blev overrasket over landskabet. På vejen i bilen fik jeg nærmest indtryk af at være i bjergene i Italien, fordi der var bakket og smukt. Hans to iøjenfaldende jurte lå flot på en skråning i en smuk dal.

Det var lidt tungt at slæbe udstyret derop. Og jeg havde endda glemt at få stativerne med. Vi improviserede os med ved at stable ting oven på hinanden som kunne holde på mikrofonerne, og lyden blev nogenlunde god.


Han tog imod mig ude foran jurten. Hans rolige attitude var behagelig. Man kunne nærmest mærke hans sympati for én.

At træde ind i hans hjem, var skønt. Det var ét stort rum med en lille gang til toilet og bad. I rummet var der soveværelse, spisestue, køkken og læsehjørne. Det var lyst og emmede af jordkontakt. Der var fyldt med smukke genstande, som man kunne sikkert bruge timevis til at tale om. Karsten forklarede, at han lidt spontant skulle mødes med nogle venner på en kajaktur efterfølgende, hvorfor han havde lidt travlt efter samtalen. 


Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.