Mona Sonderborg Tompkins

Hvor bevidste er vi om, at vi er en del af jorden og naturen?
"Jeg tror mit liv, fra jeg var ganske lille var præget af, at jeg var sådan et underligt barn, kan man godt sige. Et barn, som sikkert man i dag kan kalde særlig sensitiv... da vidste jeg ligesom, at det vi ser her...er ikke virkeligheden. Der findes en anden virkelighed."

Mona Sonderborg Tompkins
SMYKKEDESIGNER & BUTIKSINDEHAVER AF "AMETYST"

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Mona fortæller om, hvordan interessen for det spirituelle startede,
og det med tiden førte til en butik i Aarhus' latinerkvarter.  

Siden jeg i foråret begyndte at komme i Monas butik, Ametyst, har det overrasket mig flere gange, hvordan hendes kunder stråler, når de går fra butikken. 

I starten troede jeg, at de var bare vavr glade for købet. Men efterhånden er det gået op for mig, at det også skyldes Monas evne til at møde mennesker på en jordnær og åben måde, hvor de føler sig set og imødekommet. 

Mona formidler nærmest kontakten imellem mennesker og deres sten eller smykker, så de kan finde hinanden. 

Efter at have købt en sten hos hende i julegave, måtte jeg vide om Mona. 

Hun var faktisk min første gæst som jeg nærmest ingenting vidste om inden samtalen. Og som jeg heller ikke kunne vide noget om, fordi hverken Mona eller hendes butik havde en hjemmeside. 

Det var i og for sig imponerende for mig, hvordan man kan drive en forretning i Århus midtby uden digital tilstedeværelse. Det siger noget om hvor almindelig kendt butikken er, og hvor mange trofaste kunder hun har. 

Undervejs i samtalen, som tog flere uventede og sjove drejninger, nævnte hun, hvordan flere børn og unge nu viser interesse for hendes sten, krystaller og smykkedesign. 

Da jeg kom forbi butikken for at tage billeder efter samtalen, oplevede jeg det på nært hold. En dreng som var der sammen med sin mor, havde valgt en sten. Moderen fortalte, hvordan drengen elskede at samle sten og havde en stor samling. 

Mona spurgte interesseret ind til drengens samling. Han svarede hende med få ord og var tydeligvis genert. Men på vejen ud, kunne jeg se hans smil og tilfredse udtryk.  


Det var tydeligt at se, at Monas tilstedeværelse i Århus betød noget for hendes kunder, og at der kom forskellige slags mennesker ind til hende og delte deres historier med hende. 

Da hun deler sin egen historie i podcasten, finder jeg også ud af, at hun har haft et skelsættende møde som 13-årig, der er med til at præge hendes interesse for det spirituelle. 

Monas historie er værd at dele, fordi den rummer en visdom, om hvordan vores møder med nye mennesker kan præge os i en ny retning, hvis vi viser tillid og tør følge vores intuition. 

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.