Steen Kofoed

I juni 2020 interviewede jeg Steen - igen 

"Healing er Gud. Det er essensen. Ubetinget kærlighed."


Steen Kofoed
HEALER, CLAIRVOYANT, UNDERVISER OG FORFATTER

Bing B.

SPIRITUEL VEJLEDER


Steen Kofoed beretter med humor om sit møde med den åndelige verden, om hans arbejde med healing og clairvoyance, om børn og psykiske syge samt om Gud og guider. Undervejs i samtalen udfolder Steen, hvad meningen med livet er fra hans synspunkt, og om hvad spiritualitet i bund og grund er. 

Det var en veloplagt Steen, der stak hovedet ud af sit kontor og bød mig velkommen. Han bød på gletsjer-vand på flaske, som han lige havde købt en palle af. Det smagte skønt.

En måned forinden havde vi mødt hinanden for første gang. Her havde vi gennemført et helt interview, uden at jeg havde optaget det. Jeg havde ikke trykket på REC-knappen hårdt nok! Han tilbød heldigvis, at vi tog samtalen igen, og næste gang viste sig at blive en endnu mere interessant snak. Det føltes pinligt, 

men samtidig ville jeg ikke være hård ved mig selv. På Facebook blev jeg anbefalet at bruge det til min fordel. Det var også lettere at vide, hvad jeg skulle spørge ind til næste gang, og samtidig havde jeg haft tid til at undre mig over nye spørgsmål.

Nu mødtes vi så igen og især et af hans svar gjorde indtryk på mig. Hvad er meningen med mit liv? Hans ord var ikke afgørende, men han fik formidlet til mig imellem ordene, at jeg var på rette vej, og at jeg netop jo gjorde det, som der skulle til for at finde svaret på spørgsmålet. 

Steens venlige og humoristiske person gjorde et positivt indtryk på mig og efterlod mig med lyst til at forstå den åndelige verden, som han talte om. Han havde været en pioner inden for healing og clairvoyance i 30 år, men han virkede slet ikke gammeldags eller bedrevidende.

Han udlagde nogle abstrakte temaer om den åndelige verden på en ligefrem og jordnær måde – uden at prøve at falde tilbage på klichéer. Det gjorde ham levende, dynamisk og menneskelig. Jeg er glad for, at jeg fik mødt ham 2 gange.  

Åbn din foretrukne tjeneste

eller lyt her

Podcaster Soroush Zand
Mit formål med denne podcast-serie er at blive klogere på mine gæsters spiritualitet.
I bund og grund vil jeg gerne inspireres til selv at leve et mere helt liv.
Det samme vil jeg gerne give mine lyttere mulighed for.
Læs mere om mig
 

Tilmeld dig og hold dig opdateret

NYHEDSBREV


Støt med en mønt

Alle mine podcast-aktiviteter har været hobbybaserede og drevet med egne midler. Jeg takker alle mine støttere med et personligt takkebrev og evt. en lille gave, hvis de ønsker at støtte mig.

Du kan læse mere om hvordan her (åbner nyt vindue).

Podcast

Lyt med på "Sjæl", når samtaler om spiritualiet udfolder sig med interessante gæster.